ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε.Β.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ενημερωθήκαμε ότι η Ομοσπονδία επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών του νομού Ιωαννίνων "επιτέθηκε" με ανακοίνωσή της εναντίον της Τοπικής Επιτροπής της ΠΑΣΕΒΕ.
Αφού ενημερώνει τους εμπόρους για το ποιά συνδικαλιστικά όργανα είναι θεσμοθετημένα, αναφέρει,ψευδώς, ότι τα μέλη της τοπικής ΠΑΣΕΒΕ δεν είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι. Τους ενημερώνουμε, με τη σειρά μας, ότι είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, τόσο στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων ΒΔ Ελλάδας και Νήσων - κατά πολύ, ανώτερο όργανο από την τοπική Ομοσπονδία Ιωαννίνων - όσο και στην ΕΣΕΕ, την Εθνική Συνομοσπονδία.
Όσο για την παρατήρηση, στην οποία προβαίνουν ότι η ΠΑΣΕΒΕ αντικατέστησε τη "δήθεν Συντονιστική Επιτροπή", καλό είναι να μάθουν ότι η ΠΑΣΕΒΕ αποτελεί εξέλιξη της Πανελλαδικής Επιτροπής για το ασφαλιστικό, επειδή πλέον, άπλωσε τη δράση της σε όλα τα συνδικαλιστικά ζητήματα.
Ενημερώνουμε τους εμπόρους των Ιωαννίνων ότι η "δήθεν Συντονιστική Επιτροπή" είναι υπεύθυνη για το ότι "πάγωσε" το προεδρικό διάταγμα του 2005, με το οποίο θα μειώνονταν οι συντάξεις των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ κατά 30% και για το ότι, παραμονές των εθνικών εκλογών του Σεπτεμβρίου 2009, αποτράπηκε η επιβολή άλλης μιας εισφοράς το χρόνο (7ο δίμηνο).
Αυτά, η ΕΣΕΕ κι η ΓΣΕΒΕΕ και τα γνώριζαν και τα απέκρυψαν από τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, ενώ τα θεσμοθετημένα όργανα των Ιωαννίνων βρίσκονταν σε "χειμερία συνδικαλιστική νάρκη".
Η Τοπική Επιτροπή της ΠΑΣΕΒΕ έρχεται να αναπληρώσει το μεγάλο συνδικαλιστικό κενό στην πόλη των Ιωαννίνων κι είναι ευχάριστο που "ξυπνά" τα αντανακλαστικά των άλλων συνδικαλιστικών οργάνων που τόσο καιρό είναι απόντα!
Σ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: