ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Την Πέμπτη 22 Απρίλη κλείνουμε τα μαγαζιά μας από την 8π.μ. μέχρι την 11π.μ.


Συνάδελφοι έμποροι
Τα τελευταία χρόνια ο τζίρος μας κατρακυλάει ασταμάτητα, τα έσοδά μας συνεχώς μειώνονται ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται τα έξοδα που καλούμαστε να πληρώσουμε. Και τώρα που πολλοί συνάδελφοί μας αδυνατούν να ανταποκριθούν στην εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεών τους, η κυβέρνηση προχωράει στην επιβολή των πρώτων από μια σειρά δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων σε βάρος όλων των μικρομεσαίων.
Μαζί με το δικό μας, το εισόδημα των καταναλωτών μας εξανεμίστηκε από την ανεργία και την υποαπασχόληση, το πάγωμα και την περικοπή μισθών και συντάξεων, τη διάλυση της αγροτικής παραγωγής, τα πολυκαταστήματα, τους έμμεσους φόρους και τα δάνεια.
Από την επόμενη μέρα των προσχεδιασμένων πρόωρων εκλογών βιώνουμε την ολοκληρωτική πλύση εγκεφάλου, με στόχο να τρομοκρατηθούμε, να αποδεχτούμε ενοχές, να αναλάβουμε ευθύνες για εγκλήματα άλλων, να συναινέσουμε στην βιοποριστική μας εξαθλίωση, να θυσιαστούμε στη θέση άλλων.
Την Πέμπτη 22 Απρίλη κορυφώνεται η Πανελλαδική κινητοποίηση όλων των κλάδων των εργαζομένων απέναντι στα «μέτρα» που θα μας αφανίσουν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν ενεργά σ’ αυτή την κινητοποίηση.
Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πάρει κάτι που δεν του ανήκει.
Υ/Γ Τα παραπάνω δεν αφορούν:
• Όποιον πιστεύει ότι είναι αυτός υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση.
• Όποιον πιστεύει ότι δεν έχει δικαίωμα στη δουλειά και σε μια αξιοπρεπή ζωή.
• Όποιον πιστεύει ότι μπορεί να αφήσει πίσω του κοινωνικό και οικονομικό παγετώνα.

Το Δ.Σ. Λευκάδα: 20-04-2010Δεν υπάρχουν σχόλια: