H Eλλάδα μετά την κρίση

Τα μικρά… ενός μικρού ιθαγενή
Με όλα αυτά που ακούει ο κόσμος για χρεωκοπίες, πτωχεύσεις, απολύσεις και λουκέτα αναρωτιέται τι του ξημερώνει. Ένα πιθανό ενδεικτικό σύντομο δελτίο ειδήσεων που θα μεταδίδεται τέτοιες μέρες το 2020.


Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι.
Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Ανδρέας Βγενόπουλος με τους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Καρατζαφέρη και Οικονομίας Ανδρέα Ανδριανόπουλο. Μετά τις συσκέψεις επιβεβαιώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άδωνι Γεωργιάδη η παράταση εφαρμογής των μέτρων σταθερότητας και ανάπτυξης μέχρι το 2030.
Άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο τελευταίο σούπερ μάρκετ της χώρας και αφαίρεσαν το τελευταίο τσουβάλι πατάτες που είχαν απομείνει.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Τροφίμων και Διαίτης σήμερα τρώνε οι πολίτες των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 4.
Σήμερα θα ανοίξουν οι κλειστές προσφορές επτά εταιριών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά της νήσου Μήλος. Επικρατέστερες θεωρούνται η MARFIN και η SIEMENS.
Η αστυνομία συνέλαβε το πρωί τρεις ηλικιωμένους οι οποίοι αποπειράθηκαν να καταθέσουν παρανόμως τα χαρτιά τους για συνταξιοδότηση στο ΙΚΑ.
Ο υπουργός Εργασίας Στέφανος Μάνος χαρακτήρισε ψευδή και υποβολιμαία τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να σκοπεύει να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης από τα 80 στα 85 έτη.
Αδιαχώρητο έχει δημιουργήσει η αθρόα προσέλευση εθελοντών στο στρατόπεδο εθελοντικής εργασίας «Ανδρέας Λοβέρδος», όπου χθες απειλήθηκαν επεισόδια τα οποία όμως αποσοβήθηκαν με την επέμβαση των ψύχραιμων Προστατών του Πολίτη.
“Τα μέτρα της κυβέρνησης κινούνται στη σωστή κατεύθυνση αλλά δεν αρκούν”, ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Εξωτερικές ειδήσεις. Ανάμεσα στην Μάργκαρετ Θάτσερ και τον Αδόλφο Χίτλερ τοποθετήθηκε στο μουσείο της μαντάμ Τισό το κέρινο ομοίωμα της Άγκελας Μέρκελ. Οι περισσότεροι επισκέπτες του μουσείου ισχυρίζονται ότι παραδόξως μοιάζει περισσότερο στον δεύτερο.
Η κυβέρνηση της χώρας όρισε σαν πρέσβειρα καλής θέλησης, στην Παγκόσμια Οργάνωση Υπερκερδοφορίας Τραπεζών & Ανακύκλωσης Νομιμοποιημένων Απατεώνων, την κα. Τζούλια.
Αρχαία τραγωδία θα ανεβάσει για μία ακόμη χρονιά ο γνωστός θίασος του Πανκάλου στο θέατρο καμένου δάσους. Αυτή τη φορά θα ερμηνεύσει… Μήδεια.
Διακόπτουμε το δελτίο μας γιατί εισέβαλαν στο στούντιο στελέχη του ΠΑΜΕ για να διαβάσουν μία προκήρυξή τους.

Μετά τιμής
Ένας μικρός ιθαγενής… αυτού του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: