ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Συνάδελφε επαγγελματία, βιοτέχνη , μικρέ έμπορε.

Στο χρόνο που πέρασε  χιλιάδες μικρομάγαζα  έβαλαν  λουκέτο και πολλοί συνάδελφοι μας οδηγήθηκαν στην ανεργία και την εξαθλίωση. Η θέση μας συνεχώς θα χειροτερεύει.
Τα φερέφωνα της κυβέρνησης και των μονοπωλιακών ομίλων, η ΕΣΕΕ, η ΓΣΕΒΕΕ, το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒ και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ καθημερινά μας «γανώνουν» τα αφτιά ότι φταίνε οι πορείες, οι απεργίες και η κακή ψυχολογία που εμποδίζουν τον κόσμο να ψωνίσει.
Και όμως:
Οι γειτονιές της Αθήνας και όλης της χώρας ερημώνουν και ο τζίρος πέφτει, χωρίς πορείες και απεργίες.
Δεν μπαίνει πελάτης στα μαγαζιά μας γιατί με τις χιλιάδες απολύσεις φούντωσε η ανεργία και η φτώχια.
Γιατί το χρήμα που άδειασαν από τις τσέπες των λαϊκών στρωμάτων οι πολιτικές της κυβέρνησης της «τρόικα» και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη  μείωση  των μισθών, των συντάξεων, το πρόσφεραν απλόχερα στις τράπεζες τους βιομήχανους και τα πολυκαταστήματα με νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια.

·         Χιλιάδες συνάδελφοι μας σέρνονται στα δικαστήρια και απειλούνται με κατασχέσεις αν δεν μπορούν να πληρώσουν την τράπεζα, τον ΟΑΕΕ, την εφορία και τους κόβουν το ρεύμα αν δεν έχουν να πληρώσουν την ΔΕΗ.
·         Μας εκβιάζουν με το χαράτσι της περαίωσης για να μη «μπουκάρει η εφορία», ενώ μας ληστεύουν με ληστρικά πανωτόκια για να μην ζημιωθούν τα «αγαπημένα παιδιά» της Ε.Ε, οι τράπεζες.
ΕΙΝΑΙ  ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ  ΚΑΙ  ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ !!!
Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος.
Η αγορά πρέπει να απαλλαγεί από το ενοχλητικό «αγκάθι» των μικροεπιχειρήσεων.
Γι ‘αυτό σε συκοφαντούν ότι είσαι φοροφυγάς και προνομιούχος. Γι ‘αυτό επιμένουν στο άνοιγμα των «κλειστών» επαγγελμάτων και την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας για να εξαπλωθούν κι άλλο τα μονοπώλια, τα «ΤΖΑΜΠΟ» τα «MALL» και «ΙΚΕΑ».
Τα ίδια κάνουν και με τους εργαζόμενους. Προνομιούχος ο ένας, συντεχνία ο άλλος.
Τους συκοφαντούν για να μειώνουν τους μισθούς αδιαμαρτύρητα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

 ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.
Συνάδελφε
Ότι μπορούσες να κάνεις μόνος σου για να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα ικανό να θρέψει την οικογένεια σου, το έκανες. Δεν υπάρχει προοπτική αν μείνεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του μαγαζιού σου.

Όλοι στο δρόμο του ΑΓΩΝΑ!!
Στο δίκαιο αγώνα που επιτάσσει η αξιοπρέπεια μας για μια ανθρώπινη ζωή για μας και τις οικογένειές μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Με τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, την νεολαία. Με όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες μιας απάνθρωπης πολιτικής. Κανένας νόμος, καμιά υπουργική απόφαση και καμιά εξουσία δεν μπορεί να σταθεί, να επιβληθεί και να κυριαρχήσει, αν βρεθεί αντιμέτωπη με την καθολική αντίδραση των θυμάτων της.

Με το Π.Α.ΜΕ την Π.Α.ΣΥ το Μ.Α.Σ και την Ο.Γ.Ε

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011!!!
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: