Ο Ε.Σ. Ηγουμενίτσας ζητά τη στήριξη της τοπικής αγοράς από τους επαγγελματίες

Αγαπητοί συνάδελφοι - ιδιοκτήτες καταστημάτων υγιειονομικού ενδιαφέροντος

Πρόσφατα, ο Δήμος Ηγουμενίτσας σας παρείχε την άδεια να τοποθετήσετε τραπεζοκαθίσματα σε τμήμα της χερσαίας ζώνης, ανταποκρινόμενος θετικά στα επιχειρήματα τα οποία προβάλατε για την κρίση που μαστίζει τις επιχειρήσεις σας και την αποφυγή των «λουκέτων», με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Αν και το κρίνουμε περιττό, αφού απευθυνόμαστε σε σωματείο τοπικού χαρακτήρα, οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για ενδεχόμενη αγορά εξοπλισμού από το σύνολο των επιχειρήσεων του συλλόγου σας, θα πρέπει να προτιμηθούν, κατά απόλυτη προτεραιότητα, οι συνάδελφοι, μέλη του συλλόγου μας, που ασχολούνται με είδη επίπλων και εξοπλισμού.
Η οικονομική κρίση, όπως γνωρίζετε, έχει επηρεάσει κάθετα και οριζόντια και τις επιχειρήσεις που ανήκουν στον εμπορικό σύλλογο και η στήριξη από τους ντόπιους καταναλωτές αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητά τους.
Εσείς, ως επαγγελματικός φορέας, είμαστε βέβαιοι πως θέλετε να δείξετε στους πολίτες, πως πρώτοι, στηρίζετε την τοπική αγορά.
Αντιλαμβάνεστε, επίσης, πως η στήριξη της απασχόλησης από μέρους μας, ώστε να αποφύγουμε τις στρατιές των ανέργων, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ύπαρξη και την ανάπτυξη υγιών εμπορικών επιχειρήσεων.
Μια πόλη είτε αναπτύσσεται συνολικά είτε μαραζώνει.
Στην προσπάθειά μας, να ζήσουμε σε μια πόλη σύγχρονη και ζωντανή, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ.
Και να είστε βέβαιοι πως τη στήριξη που θα δείξετε στις επιχειρήσεις μας, θα την προβάλουμε προς τους συναδέλφους, για να συνεχίσουν να σας στηρίζουν κι εκείνοι, όπως κάνουν μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: