Πρόσκληση της ΕΣΕΕ στους προέδρους των Ομοσπονδιών της χώρας

Η επιβολή των πρόσθετων οικονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση και η αυξανόμενη πίεση που δέχεται η αγορά και τα ελληνικά νοικοκυριά, έχει καταφέρει σφοδρότατο πλήγμα στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των Μμε εμπόρων σε ιδιαίτερα δυσμενή κατάσταση. Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε υποχρεωμένοι να κλιμακώσουμε με πιο δυναμικό τρόπο την αντίδρασή μας και να αναδείξουμε, για μια ακόμη φορά, τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό εμπόριο στην τρέχουσα συγκυρία.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλείται εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις μορφές κινητοποιήσεων που θα πρέπει να αναλάβουμε καθώς και την ενδεχόμενη συμμετοχή της ΕΣΕΕ στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει άλλοι φορείς για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011.
Αναφορικά με τα ανωτέρω, καλείστε στην ως άνω συνεδρίαση και παρακαλούμε όπως καταθέσετε τις προτάσεις και τις απόψεις σας, ούτως ώστε να διαμορφωθεί ένα συντεταγμένο πλαίσιο ενεργειών και αντιδράσεων της Συνομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: