Κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ για την πανελλαδική απεργία

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011 
                   ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ 
Συνάδελφε, Αυτοαπασχολούμενε, Επαγγελματία, Έμπορε, Αυτοκινητιστή, Συνταξιούχε.
Η αδίστακτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν σταματά μπροστά σε τίποτα, τα δίνει όλα για να εξυπηρετήσει βιομήχανους, τραπεζίτες, εφοπλιστές.
Επιβάλει χωρίς κανένα ενδοιασμό, νέα ακόμα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.
Μετά τα χαράτσια, τα απάνθρωπα φορολογικά μέτρα, τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, τώρα Θέλει να καταδικάσει τους εργαζόμενους σε μεροκάματα Κίνας και εργασιακές συνθήκες γαλέρας.
Θέλει να ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για συμφέρουσες και κερδοφόρες επενδύσεις για το μεγάλο κεφάλαιο.
Με το πολυνομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή καταργεί τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ότι έχει απομείνει από τις εργασιακές σχέσεις και τα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις κοινωνικές παροχές, τα επιδόματα ανεργίας των εργαζόμενων.
Τα μέτρα αυτά είναι η άλλη όψη του ανοίγματος των «κλειστών επαγγελμάτων», των μέτρων ενάντια στους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες βιοτέχνες και έμπορους.
Τα μονοπώλια απαιτούν: ξεκαθάρισμα της αγοράς από τα μικρομάγαζα, χρεωκοπημένους επαγγελματίες - βιοτέχνες - έμπορους, φθηνά μεροκάματα και φορολογική ασυλία.
Αυτή είναι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τώρα διακρίνεται πιο καθαρά το αποκρουστικό της πρόσωπο. Αυτά συζητάει και συναποφασίζει η κυβέρνηση με την τρόικα.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χέρι-χέρι με τα άλλα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» επιδιώκουν την πτώχευση των λαϊκών στρωμάτων, για να σωθούν οι τράπεζες, να συνεχιστεί χωρίς εμπόδια η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων, για να μην χάσουν τα κεφάλαια τους οι τοκογλύφοι που για δεκαετίες απομυζούν τον ιδρώτα των λαϊκών στρωμάτων.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ. 
ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: 
· ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 
· ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: