Λειτουργία γραφείου της Αγροτικής Τράπεζας στο Δ.Δ. Λούρου Πρεβέζης

Κύριοι
Ενημερωθήκαμε για την πρόθεσή σας να διακόψει την λειτουργία του το γραφείο της Τράπεζάς σας στον πρώην Δήμο Λούρου, Δημοτικό Διαμέρισμα σήμερα του Δήμου Πρεβέζης.
Γνωρίζουμε ότι μέχρι σήμερα το υφιστάμενο γραφείο λειτουργεί 2 ημέρες την εβδομάδα, με 2 εργαζόμενους από το κατάστημα της Πρέβεζας και την πρόθεσή του Δήμου Πρεβέζης να παρέχει στέγαση με συμβολικό ποσό.
Κύριοι
Όλοι γνωρίζουν ότι το τραπεζικό κατεστημένο και της χώρας μας διαχρονικά συμπεριφέρεται κατά τρόπο ανάλγητο απέναντι στους παραγωγούς του πλούτου αυτής της χώρας.
Όλοι γνωρίζουν ότι αδηφάγο και ακραία κερδοσκοπικό αδιαφορεί για τα πάντα, στην προσπάθειά του «να βγάλει κι από τη μύγα ξίγκι».
Όλοι επίσης γνωρίζουν ότι το τραπεζικό σύστημα και στη χώρα μας έχει οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια ανθρώπων, σε αδιέξοδα, απόγνωση και καταστροφή.
Κύριοι
Η Ομοσπονδία μας σχετικά με την πρόθεσή σας να κλείσετε το γραφείο σας στον Λούρο δεν θα σας ζητήσει να αναθεωρήσετε την απόφασή σας αλλά δημόσια σας καλεί και εγκαλεί να λειτουργήσετε σε μόνιμη βάση τοπικό κατάστημα, έστω και για τα προσχήματα απέναντι σε 10.000 περίπου κάτοικους, που από την ίδρυσή σας εκμεταλλεύεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: