Κάλεσμα του ΕΣ Αγρινίου για πανελλαδική κινητοποίηση στα κεντρικά του ΟΑΕΕ

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Οι συμπολίτες μας κι εμείς βιώνουμε επαγγελματικά και βιοποριστικά μια πρωτόγνωρη δοκιμασία.
Είμαστε αντιμέτωποι με την πλέον βίαια αποδόμηση κάθε σχεδιασμού και ελπίδας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής για εμάς και τις οικογένειές μας.
Εμείς πιστεύουμε ότι τούτες τις ώρες δοκιμάζεται ταυτόχρονα και η αναγκαιότητα ύπαρξης ή όχι των Συλλόγων μας, αν έχουμε ή όχι λόγο ύπαρξης σαν συλλογικά όργανα έκφρασης, εκπροσώπησης και διεκδίκησης των συναδέλφων μας.
Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. αξιολογώντας και ιεραρχώντας προτεραιότητες, προτάσσει σήμερα, πριν και πάνω από όλα, το θέμα της ΥΓΕΙΑΣ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Ελπίζουμε να συμμερίζεστε την άποψή μας ότι για το συγκεκριμένο θέμα η ευθύνη μας να αγωνιστούμε σαν συλλογικά όργανα αποτελεί και το κορυφαίο χρέος μας απέναντι στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους.
     Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου:
  - Αφουγκραζόμενος την αγωνία και την απόγνωση εκατοντάδων συναδέλφων που στερούνται οι ίδιοι και τα παιδιά τους κάθε δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κάθε πρόσβαση σε γιατρούς και φάρμακα.
  - Πιστεύοντας ότι το αγαθό της Υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο και κόκκινη γραμμή για το σύνολο των συναδέλφων εμπόρων.

Σας προτείνει:
Αναλαμβάνοντας την ευθύνη μας σαν εκπρόσωποι εκατοντάδων χιλιάδων συναδέλφων μας να διεκδικήσουμε όλοι μαζί συντονισμένα:

- Άμεση θεώρηση των βιβλιαρίων ασθένειας, ανεξάρτητα από οφειλές στο ταμείο.
- Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας, όσο διαρκεί η κρίση.

Υ.Γ.
1/ Σας κοινοποιούμε επιστολές που αποτυπώνουν τις δράσεις μας σαν Δ.Σ.
2/ Σας προτείνουμε να συντονίσουμε την δράση μας, με πρώτη παρέμβασή μας Πανελλαδική Παράστασή μας - ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – στα κεντρικά του ΟΑΕΕ και το αρμόδιο Υπουργείο.
3/ Σας καλούμε, όσους συμμερίζεστε την άποψή μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συνδιαμορφώσουμε τον συντονισμό των ενεργειών μας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: