Πρωτοβουλίες δράσης της ΠΑΣΕΒΕ

Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ με αντικείμενο τον προγραμματισμό της δράσης και την οργάνωση της αντίδρασης μας στη νέα επίθεση που εξελίσσεται σε βάρος εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων και συνταξιούχων.
Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που οδηγούν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους στην χρεωκοπία και την ανεργία, το αγωνιστικό – αντιμονοπωλιακό κίνημα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της πάλης για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα που μας πνίγουν.
Συνεχίζοντας σταθερά στο δρόμο της κοινωνικής συμμαχίας παίρνουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος στην κατεύθυνση να παρθούν αποφάσεις για κοινή δράση με τους εργαζόμενους και κοινή συμμετοχή στη Γενική απεργία που πρέπει να είναι η πρώτη απάντηση στο νέο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων των 11,5 δις.
Καθορίστηκαν οι άξονες πάλης και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για κινητοποιήσεις.
Συζητήθηκαν οι προτάσεις και οι σκέψεις για το πώς η αντίδραση στα βάρβαρα μέτρα θα οργανωθεί σε κάθε κλάδο και σε κάθε σύλλογο και ένωση, μέσα από συνεδριάσεις και συσκέψεις σωματείων και Ομοσπονδιών που θα εξασφαλίζουν την όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων.

Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσης.

Σάββατο 8/9/12
Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στα Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις.

Τετάρτη 26/9/ 12
Πανελλαδική ημέρα δράσης για το φορολογικό με κινητοποιήσεις και παραστάσεις στις κατά τόπου εφορίες.

Τετάρτη 10/10/12
Κινητοποίηση για το καυτό ζήτημα των χρεών σε τράπεζες, εφορία, ΟΑΕΕ κλπ.

Κλαδικές συσκέψεις και κινητοποιήσεις σε κλάδους που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα εξ’αιτίας της οικονομικής κρίσης και της πολιτικής της κυβέρνησης.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: