Στα παλιά του τα παπούτσια έγραψε την απόφαση της Γ.Σ. το προεδρείο της ΕΣΕΕ

Δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδη η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για συμμετοχή της Συνομοσπονδίας στην Πανελλαδική απεργία στις 20 - 5 κι αποφάσισε...να τη θάψει.
Επικαλούνται τη Δημοκρατία, εκεί, στο κομματικό προεδρείο της ΕΣΕΕ, όταν μόνο τη χειραγωγούν. Θαυμάσια!
Η ανακοίνωση που έστειλαν μετά την απόφαση: "Η Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ, κατά την συνεδρίαση της 15ης Μαΐου, αποφάσισε, μεταξύ άλλων θεμάτων και κατά πλειοψηφία, την συμμετοχή της Συνομοσπονδίας στην κινητοποίηση ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση, με συμβολικό πρωινό κλείσιμο των καταστημάτων την 20 Μαΐου 2010.

Το θέμα προτάθηκε και συζητήθηκε στην συνέλευση εκτός ημερήσιας διάταξης και –ως εκ τούτου- δεν έχει καταστεί εφικτή η προετοιμασία της κινητοποίησης από το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο έχει, κατά το καταστατικό, την αρμοδιότητα της σχετικής απόφασης και οργάνωσης.
Δεδομένης δε της στενότητας χρόνου μέχρι την έναρξη της κινητοποίησης και επειδή δεν είναι εφικτή η μέχρι τότε σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ, μεταφέρουμε το θέμα στα Διοικητικά Συμβούλια των Εμπορικών Συλλόγων μελών, ώστε να αποφασίσουν ελεύθερα, τόσο το γενικότερο πλαίσιο όσο και την χρονική διάρκεια της κινητοποίησης στους χώρους ευθύνης τους, σύμφωνα και με τις τοπικές συνθήκες."

Δεν υπάρχουν σχόλια: