Νέα αντιασφαλιστικά μέτρα

Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ καλεί το συνδικαλιστικό κίνημα, όλους τους αυτοαπασχολούμενους σε Αγωνιστική ετοιμότητα, για να ματαιώσουμε τη νέα επίθεση στην Κοινωνική ασφάλιση.
Το αντιασφαλιστικό προσχέδιο της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, πιστά και με ευλάβεια προσαρμοσμένο στις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και του ΔΝΤ κατεδαφίζει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.
Εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι καταδικάζονται στη δουλειά μέχρι τον τάφο για να εξασφαλίσουν φθηνή εργατική δύναμη και νέα κέρδη, νέα προνόμια για το μεγάλο κεφάλαιο.
Ασφαλιστικά δικαιώματα κερδισμένα με Αγώνες και θυσίες, θέλουν να τα αντικαταστήσουν με προνοιακά επιδόματα πείνας για παλιούς και νέους ασφαλισμένους και συνταξιούχους.
Λένε ψέματα ότι θέλουν να σώσουν τα Ταμεία από τη χρεοκοπία.
Επιδίωξη τους, είναι να απαλλάξουν το κράτος από την υποχρέωσή του, να καλύπτει τις ανάγκες της κοινωνικής Ασφάλισης για να μπορούν να ενισχύουν, ακόμα περισσότερο τους βιομηχάνους, τους Τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους μεγαλεμπόρους με νέες επιδοτήσεις, με νέο ζεστό χρήμα.
Το έγκλημα σε βάρος των ασφαλιστικών δικαιωμάτων είναι προσχεδιασμένο!
Είναι συνέχεια των προηγούμενων νόμων ΣΙΟΥΦΑ, ΡΕΠΑ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ, γι’ αυτό και έχει την υποστήριξη Ν.Δ και ΛΑ.ΟΣ
Μόνο με τον Αγώνα μας, και τη συμπαράταξη με το ταξικό κίνημα των εργαζομένων της φτωχομεσαίας αγροτιάς, των συνταξιούχων, της νεολαίας μπορούμε να τους χαλάσουμε τα νέα σχέδια για την κατεδάφιση της Κοινωνικής ασφάλισης και να αντικρούσουμε την ιδεολογική τρομοκρατία που επιχειρεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και τα κόμματα που τη στηρίζουν και αναζωπυρώνεται με τη βοήθεια των αστικών ΜΜΕ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: