Συμπαράσταση για τους συνδικαλιστές στη Μυτιλήνη

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ο.Β.Σ.Α.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, καταγγέλλει με αγανάκτηση τη δίωξη και σύλληψη Συνδικαλιστικών στελεχών, μεταξύ αυτών του Νικόλαου Μπουλμπούλη Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Μυτιλήνης, και του Προέδρου του Εργατικού κέντρου Μυτιλήνης Στρατή Αντώνα, γιατί έκαναν το καθήκον τους, συμπαραστάθηκαν στους Ναυτεργάτες.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους διωκόμενους Συνδικαλιστές.
Καταγγέλλουμε
Καταγγέλλουμε την πολιτική της κυβέρνησης, της Ν.Δ. και του ΛΑ.ΟΣ, πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των εφοπλιστών και της πλουτοκρατίας.
Στο όνομα δήθεν της προστασίας του Τουρισμού η κυβέρνηση μαζί με τους εφοπλιστές επιχειρούν την άρση του ΚΑΜΠΟΤΑΖ που σημαίνει: Ναυτεργάτες χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα, χωρίς ασφάλιση, σύμβαση εργασία και πλήρωμα με συγκεκριμένες ειδικότητες κλπ. Στο ΖΕΝΙΘ π.χ. απασχολούνται 613 ναυτεργάτες από 27 χώρες με μισθούς 360€. Οι εφοπλιστές επιδιώκουν επίσης να πηγαίνουν τα πλοία τους, όπου, όποτε και με ότι πλήρωμα αυτοί θέλουν.
Οι εφοπλιστές δεν νοιάζονται αν θα πνίξουν τον κόσμο. Η αποκόμιση υπερκερδών τους ενδιαφέρει.
Καλούμε τα Σωματεία, τις Ενώσεις όλους τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους βιοτέχνες να καταγγείλουν την πολιτική των διώξεων και της τρομοκρατίας, να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στους ναυτεργάτες.

την επιχείρηση τρομοκράτησης του λαϊκού Κινήματος εκ μέρους της Κυβέρνησης. Η ένταση της καταστολής και οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, πάνε μαζί με την αντιλαϊκή πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: