Τελικά, με ποιούς είστε;

Αντιφατικό, όσο κι αποκαλυπτικό των προθέσεων, είναι το άρθρο που αναρτήθηκε στο Blog "Κεραμιδόγατος" με τίτλο: "Έρχονται οι εκπτώσεις και σταματούν...τα έργα οι έμποροι".
Αναρωτιέται ο συντάκτης, πως είναι δυνατόν, να ζητούν οι έμποροι να καθυστερήσει η έναρξη των έργων ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο του Αγρινίου, επειδή συμπίπτει με την έναρξη των εκπτώσεων. Και ξαφνιάζεται που κάποιοι διαμαρτύρονται ότι θα υποστούν οικονομική ζημιά.
Στο ίδιο άρθρο εκθειάζει αυτούς που "σπάνε" το καλοκαιρινό πενθήμερο.
Μας έχετε μπερδέψει λίγο. Από τη μια σηκώνετε παντιέρα (όχι ρώσα) για να καταργηθεί το καλοκαιρινό πενθήμερο και να βγάλουν περισσότερα χρήματα οι κακόμοιροι οι έμποροι για τους οποίους κόπτεσθε κι από την άλλη αγνοείτε βασικές παραμέτρους της αγοράς.
Πόσο εκτός της εμπορικής πραγματικότητας πρέπει να είναι ένας Δήμος και κάποιοι συντάκτες και πόσο αδιάφοροι για τους εμπόρους για να υποστηρίζουν την έναρξη δημόσιων έργων στις περιόδους των γιορτών και των εκπτώσεων;
Μήπως ο αγώνας για την κατάργηση του καλοκαιρινού πενθημέρου, με δακρύβρεχτα άρθρα, ήταν ο εύσχημος τρόπος να εκδηλώσετε την πάγια αντίθεσή σας στη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου;
Και τώρα, με τα έργα ανάπλασης, αποκαλύπτεστε;
Αν κι από ό,τι μαθαίνουμε, οι έμποροι του Αγρινίου έχουν πάρει χαμπάρι τον ρόλο ορισμένων δημοσιογράφων της πόλης και τους σέρνουν τα εξ' αμάξης, στις μεταξύ τους συζητήσεις.
Υ.Γ. Διαβάζει κανείς στο ίδιο άρθρο, ότι αυτοί που μένουν ανοιχτοί τα πρωινά του Σαββάτου, κάνουν τόσο τζίρο, όσο τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, μαζί!!!
Αν κι οι δικές μας πληροφορίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και μας λένε ότι ούτε το εξάωρο δεν εξαντλούν ανοιχτοί, θα δείξουμε καλή πίστη στον "κεραμιδόγατο".
Τους προτείνουμε, λοιπόν, να δουλεύουν μόνο τα πρωινά του Σαββάτου και να αφήνουν τους υπόλοιπους αφελείς εμπόρους να δουλεύουν όλη την υπόλοιπη εβδομάδα!!!
Ήμαρτον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: