Σχόλιο στο δελτίο τύπου του ΒΕΑ για τις "υπηρεσίες μιας στάσης" ίδρυσης επιχειρήσεων

Σε δελτίου τύπου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΒΕΑ) ο Πρόεδρός του κ. Ραβάνης «πανηγυρίζει για το επίτευγμα» της δημιουργίας του Γενικού Μητρώου Επιχειρήσεων και για τις «Υπηρεσίες Μιας Στάσης» (που θα λειτουργούν στα Επιμελητήρια της χώρας για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων), σημειώνοντας ότι «ένα όραμα του Επιμελητηριακού κόσμου, έγινε πραγματικότητα».
Μήπως θα πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Ραβάνη το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ίδιος στις 21/1/2011, όπου με στοιχεία του Επιμελητηρίου που προεδρεύει, το Δεκέμβριο του 2010 στις 172 ενάρξεις είχαμε 660 κλεισίματα επιχειρήσεων;
Όταν σε κάθε μία έναρξη έχουμε τέσσερα κλεισίματα επιχειρήσεων, τα οράματα του κ. Ραβάνη μάλλον είναι τα ίδια με τα οράματα του κ. «fastruck» Μπαμπούκη…
Αλήθεια από πόσες στάσεις (αναδουλειά - χρέη σε ΟΑΕΕ – περαίωση – φέσια – κλπ) περνάει το κλείσιμο μιας επιχείρησης;
Τα οράματα του κ. Ραβάνη και των ομοίων του (πολιτικών, συνδικαλιστών κλπ) έχουν γίνει ο εφιάλτης των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων.
Χωρίς καμία στάση, οι αυτοαπασχολούμενοι μικροί επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι να μπουν στις επάλξεις του αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που μας αφανίζει.

Η Γραμματεία της Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: