ΕΣ Αγρινίου: μήνυμα για την κινητοποίηση στις 29/6/2011

Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τις συναδέλφισες και τους συναδέλφους εμπόρους της πόλης μας που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου καθολικά συμμετείχαν στις συμβολικές δράσεις του την Τετάρτη 29-6-2011.
Δράσεις που έστελναν ξεκάθαρο μήνυμα, όχι απλά διαμαρτυρίας αλλά οργής και αγανάκτησης, τόσο ενάντια στο καταστροφικό για το σύνολο της κοινωνίας μεσοπρόθεσμο σχέδιο και τον επιπλέον βίαιο εφαρμοστικό νόμο όσο και ενάντια στις εφαρμοζόμενες πολιτικές που ΄΄ πτωχεύουν ΄΄ τους συμπολίτες μας, χρεοκοπούν τα μαγαζιά μας και μετατρέπουν την πατρίδα μας σε ΄΄ υποθηκευμένο οικόπεδο ΄΄.
Η καθολική ανταπόκριση και συμμετοχή των εμπόρων της πόλης μας στην 3ωρη στάση εργασίας και η σημαντική συμμετοχή τους στον πεζόδρομο της Παπαστράτου ( στον χώρο συμβολικής αριθμητικά παρουσίασης ταμειακών μηχανών από άνεργους σήμερα συναδέλφους μας ) δίνει δύναμη και κουράγιο στο Διοικητικό Συμβούλιό μας να συνεχίσει τον αγώνα :
- Για να μην κλείσει κανένα μαγαζί.
- Για να επιστρέψουν ξανά στην αγορά οι συνάδελφοί μας.
- Για να γίνουμε πάλι Έμποροι
ΠΟΛΛΟΙ – ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ.
Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. καλεί για μια ακόμα φορά συναδέλφους Βιοτέχνες και Επαγγελματίες που παρά την απόφαση των Προεδρείων των κλαδικών σωματείων τους αλλά και της Ομοσπονδίας τους για συμμετοχή στις προγραμματισμένες δράσεις επέλεξαν να παραμείνουν σε λειτουργία, να ξανασκεφτούν την στάση τους, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των καιρών και της κοινωνίας και σε επόμενους αγώνες να είναι πραγματικά μαζί μας.
Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. οφείλει να επισημάνει πως το θέμα του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου σχεδίου και του εφαρμοστικού νόμου δεν έκλεισε για μας.
Όσο οι καταστροφικές τους συνέπειες για τους συναδέλφους μας εμπόρους αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας μας θα γίνονται καθημερινό βίωμα και εφιάλτης τόσο θα εντείνουμε την αντίστασή μας και θα αναπτύσσουμε αγωνιστικές δράσεις.
Τέλος ζητά από τους συναδέλφους μας, στηρίζοντας μαζικά τον Σύλλογο και τις δράσεις του, να αναβαθμίσουν την δυναμική και την αποτελεσματικότητά του.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: