Για την κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ) στο συνδικαλιστικό κίνημα έχει καταγραφεί - από την ίδρυσή της - σαν μια εχθρική συνδικαλιστική οργάνωση προς τις κυβερνήσεις.
Η ΟΕΣΒΔΕΝ έχει κατηγορηθεί από το πώς αντιλαμβάνεται κι εκφράζει τις θέσεις της:
ως δογματική, στείρα, μίζερη, ιδεολογικά αγκυλωμένη, κομματική, απροσάρμοστη και μη συνεργάσιμη.
Η ΟΕΣΒΔΕΝ, τα στελέχη της και όσα λέγανε, αντιμετωπίζονταν από όλους τους άλλους σαν φωνές παλαιολιθικών και προκατακλυσμιαίων.
Σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι η ΟΕΣΒΔΕΝ είχε δίκιο και η ζωή δυστυχώς την δικαίωσε σε όλες τις προβλέψεις, εκτιμήσεις και αναλύσεις της.
Αυτό το ξέρουν καλά όλοι και πολύ καλύτερα απ’ όλους το ξέρουν οι υποπόδιοι των κυβερνήσεων και των εφαρμοζόμενων πολιτικών τους, δηλαδή τα προεδρεία της ΕΣΕΕ, οι άλλες Ομοσπονδίες, οι Εμπορικοί Σύλλογοι, οι Αντιπρόσωποι, τα μαζικά μέσα παραπληροφόρησης κ.α., που μας λοιδορούσαν, καθυβρίζανε ή αγνοούσανε.
Στα πλαίσια της δύναμης της ΟΕΣΒΔΕΝ είναι αλήθεια πως υπήρχαν κάποιοι :
Που πίστευαν ότι ο αρμαγεδόνας που πλήττει τους αυτοαπασχολούμενους μικρούς εμπόρους και εργαζόμενους θα αφύπνιζε ΕΣΕΕ, Ομοσπονδίες, Συλλόγους και Αντιπροσώπους.
Που νόμιζαν ότι τούτες τις ώρες θα έβρισκαν το κουράγιο, υπερβαίνοντας την κομματική τους εξάρτηση, την δημοσιοσχετίστικη υστερόβουλη καθημερινότητά τους, τις ιδεοληψικές τους αγκυλώσεις και την θρησκόληπτη προσήλωσή τους στο παγκοσμιοποιημένο, απάνθρωπο ιδεώδες τους, θα αντιδρούσαν και θα έθεταν την επιβίωση αυτών που – υποτίθεται ότι – εκπροσωπούν πάνω από τους ομίλους, τα τοκογλυφικά ιδρύματα, τις λυκοσυνόδους και τις δικομματικές παλίρροιες.
Το Δ.Σ. της ΟΕΣΒΔΕΝ γνωστοποιεί ότι: 
Τώρα που οι μάσκες έχουν πέσει εντελώς, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί σκληρός και καθημερινός ενάντια σε κυβέρνηση και συνοδοιπόρων της. 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: