Πανελλαδική απεργία στις 19 Οκτωβρίου 2011 αποφάσισε η ΕΣΕΕ

Πραγματοποιήθηκε χθες 3 Οκτωβρίου ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ με τη συμμετοχή των Προέδρων Ομοσπονδιών Εμπορικών Συλλόγων της χώρας. Αντικείμενο του Συμβουλίου αποτέλεσε η άμεση και δυναμική αντίδραση του εμπορικού κόσμου στα άδικα οικονομικά μέτρα που πλήττουν κατάφωρα τόσο τους συναδέλφους εμπόρους όσο και τους καταναλωτές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίησηκινητοποιήσεων που θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου και θα κορυφωθούν στις 19 Οκτωβρίου με το κλείσιμο των καταστημάτων. Σ’ αυτό των πλαίσιο καλούμε τους Εμπορικούς Συλλόγους να πραγματοποιήσουν σε συνεργασία και με άλλους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς συνεντεύξεις τύπου, σε κοινή ημερομηνία και συγκεκριμένα την Πέμπτη (13/10/2011) με ένα και μοναδικό θέμα, αυτό των κινητοποιήσεών μας. Επίσης, αποφασίστηκε να αποσταλεί σχετική αφίσα, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν περαιτέρω ενέργειες της ΕΣΕΕ.
Σ’ αυτήν την κινητοποίηση θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στην «ολομέτωπη επίθεση» της Κυβέρνησης στην ελληνική αγορά με ορατό τον κίνδυνο του αφανισμού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: