Να ανοίξουν όλα τα κλειστά «επαγγέλματα»!

Επιθυμώντας, από την πλευρά μας να συνδράμουμε το έργο της σοσιαλιστικής κυβέρνησής μας, την καλούμε να απελευθερώσει όλα τα «επαγγέλματα» και τις διάφορες «ειδικότητες» κι όχι μόνο αυτά που σχεδιάζει.

1. Απελευθέρωση του παραεμπορίου. Αφού, η κυβέρνηση απέτυχε, παταγωδώς – όπως κι η προηγούμενη – στην πάταξη του παραεμπορίου, με νόμους που, ουσιαστικά, το νομιμοποίησαν, ήρθε η στιγμή να μην είναι προνόμιο των παράνομων πλανόδιων, μεταναστών και πανηγυρτζήδων.
Κάθε μικρομεσαίος έμπορος πρέπει να έχει το δικαίωμα να ασκεί ελεύθερα «εμπόριο του πεζοδρομίου», δίχως αποδείξεις, ΦΠΑ, φόρους εισοδήματος, ενοίκια, μισθούς, ασφάλιστρα και...περαιώσεις.
2. Απελευθέρωση της φοροδιαφυγής. Να μην μείνει προνόμιο των «προνομιούχων» και των μεγαλοοφειλετών. Κάθε μικρομεσαίος να μπορεί να φοροδιαφεύγει για χρόνια ολόκληρα, μέχρι να διαγράφονται, πλήρως, τα χρέη του.
3. Απελευθέρωση των φοροαπαλλαγών. Αποτελεί κοινωνική πρόκληση να μένει κλειστό επάγγελμα των τραπεζών, των εφοπλιστών και των βιομηχάνων. Να αφαιρούνται από το εισόδημα των μικρομεσαίων όλα τα εικονικά έξοδα και να μειώνεται η φορολογία του κάθε χρόνο μέχρι...να μηδενιστεί. Στο όνομα της ανάπτυξης, φυσικά.
4. Απελευθέρωση της εισφοροδιαφυγής. Να μπορεί κι ο κάθε μικρομεσαίος να απαλλαγεί από το βάρος της χρηματοδότησης του διαλυμένου Ταμείου Εμπόρων και του ΙΚΑ. Αφού, σύνταξη δεν θα πάρει, να κλάψει μόνο όσα, ήδη, έχασε, στο Χρηματιστήριο και στα κάθε λογής ομόλογα. Να μην τα κλαίει, μια ζωή!
Τώρα, που ξεκινήσατε το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, μη σταματήσετε στα επουσιώδη, περάστε και στα ουσιαστικά. Ανοίξτε και τα «επαγγέλματα» των εκλεκτόρων σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: