Δεν παρέχει νομική προστασία ο Δήμος Άρτας για το χαράτσι της ΔΕΗ

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας έστειλε στις 21-11-11 τα παρακάτω έγγραφα στους ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΤΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΤΑΣ(ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ), ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΤΑΣ, τα οποία έχουν συγκεκριμένο θέμα και συγκεκριμένες οδηγίες για την μη πληρωμή του ‘’χαρατσιού’’ της ΔΕΗ. Τα στοιχεία είναι συγκεντρωμένα από ενέργειες που έχουν κάνει πολλοί Δήμοι σε όλοι την Ελλάδα αλλά και στην Δυτική Ελλάδα και είναι γραμμένα και τεκμηριωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εφαρμόσιμα και να γίνουν κατανοητά από όλους!!!
Το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας αποφάσισε λοιπόν σε μια συνεδρίαση που η απόφαση ήταν προαποφασισμένη, να μην χαλάσει την εικόνα του ‘’καλού παιδιού’’ που έχει προς το ΠΑΣΟΚ και στον υπουργό οικονομικών (που μπορεί αύριο να είναι και αρχηγός του κόμματος) και να βγάλει ένα απλό ψήφισμα, ότι ο Δήμος συμπαραστέκεται στους πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν χωρίς να αναφέρει τους τρόπους αποφυγής της πληρωμής.
Τα συμπεράσματα δικά σας για όλους αυτούς που ψηφίστηκαν για να προστατεύουν και να εκπροσωπούν τους πολίτες αυτού του δήμου και κυκλοφορούν με θράσος στην πόλη μας ……..!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: